Semesteräventyr längs Göta kanal - Välkommen till Cykelsemester

 
cykelpaketKontakta Sjötorps UpplevelsecenterBoka cykelpaket och cykla längs Göta kanal. Färdiga cykelpaket.Hyr cykel och cykeltillbehör. Cykla en tur längs Göta kanal eller i SjötorpHär bokar du ditt boende i SjötorpKryssning Göta Kanal 2017
Cykelpaket Sommaren 2017
Grupper och Företag
Boende i Sjötorp
Upplevelsecenter
Resevillkor.
Bra att veta
Bildarkiv

Cykelsemester i Sverige med cykelpaket Götakanal

-Gör som fler än 60.000 nöjda cyklister. Starta din cykling i vackra Sjötorp och cykla utmed Göta kanal!

cykelpaket

cykelsemester sverigeUpplev det fantastiskt vackra Sverige och natursköna Göta kanal med cykel, börja ditt cykeläventyr i underbara sommaridyllen Sjötorp vid Vänern och Göta kanal. En cykelsemester i Sverige med cykelpaket erbjuder både avkoppling, motion och aktivitet på en och samma gång.

Vi erbjuder färdiga cykelpaket och cykeluthyrning för din cykelsemester längs Göta Kanal.

I Sjötorp har vi 300 cyklar som tar er ut längs Göta kanal och dess härliga omgivning, ni väljer själva mellan ett färdigt cykelpaket längs Göta kanal eller om ni vill utforska kanalen på egen hand med hyrd cykel från vår stora cykeluthyrning i Sjötorp vid Vänern.Cykelsemester med cykelpaket i Sverige, vid Göta kanal och Sjötorp.

cykelpaketcykeluthyrningVandrarhem

Cykelpaket Göta kanal

Vi erbjuder cykelpaket som ger dig en trevlig cykeltur utmed Göta kanal där det mesta såsom cyklar, boende och mat ingår. Du hittar även speciellt framtagna företagspaket.

Sjötorps Cykeluthyrning, Göta kanal

Vi hyr ut cyklar och cykeltillbehör till dig som önskar utforska Göta kanal på egen hand.

Sjötorps Vandrarhem och Rum

Sjötorps vandrarhem är ett bra boende när ni vill upptäcka Göta kanal med cykel eller båt. Passar också bra att göra dagsutflykter härifrån med egen bil.
Cykelsemester med cykelpaketCykeluthyrningBoende i Sjötorp


 Boende nära Göta kanal i Sjötorp

I år kan vi erbjuda alla våra cyklister som är på cykelsemester att boka en extra övernattning i Sjötorps Vandrarhem & Rum. Upplev den härliga atmosfären som finns i Sjötorp med Göta kanal inpå knuten. Vandrarhemmet har nyrenoverade och fina rum.

Ät en god middag eller frukost på restaurang Kajutan som ni finner i Sjötorps Pensionats källarplan, som ligger vid slussarna eller köp lite rökt fisk och njut av den fina solnedgången som är över Vänern. För dig som vill ha lite bättre standard under din vistelse i Sjötorp, oavsett om du är på cykelsemester eller bilsemester så rekommenderar vi rummen med egen dusch och toalett samt egen ingång.

Mer info om boende i Sjötorp  Sjötorps vandrarhem 


Miljövänlig semester Klimatsmart och miljövänlig semester.

Cykelsemester är en miljövänlig form av semester och om du funderar på en miljövänlig semester så är cykelsemester i Sverige längs Göta kanal ett bra val. Vi erbjuder flera alternativ för att tillgodose fler behov och önskemål, genom olika cykelpaket där cykel, boende och mat ingår. Vi erbjuder även cykeluthyrning i Sjötorp. Närodlat och ekologiskt försöker restaurangerna att erbjuda.


Sjötorp, vid Göta kanal och Vänern

Sjötorp lockar såväl båt- som landturister till både ett och flera besök. Här i sommaridyllen Sjötorp, där Göta kanal startar kan du njuta av vattnet både i kanalen och i Vänern. Sjötorp är den idealiska platsen att vistas på somriga dagar när du vill uppleva en naturligt sjönära och trevlig miljö. I Sjötorp finns mycket kultur och historia. Sjötorps slussområde har 8 slussar.

Vi har många års erfarenhet av cykelpaket och erbjuder er all vår kunskap i våra olika cykelpaket för din cykelsemester.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vandringsled Göta kanal:

Att vandra utmed Göta kanal går alldeles utmärkt. Vandringen går på den gamla dragvägen som följer längs kanalen, och det är inga stora höjdskillnader. Det är bara vid slussarna som det är uppför eller nerför, beroende på vilket håll ni vandrar. Surö bokskog som ligger strax utanför Sjötorp har en fin vandringsled som är c.a 2,5km. Vi hjälper er gärna med tips och ideer för er vandring vid Göta kanal. Tivedens nationalpark med fina vandringsleder ligger inte långt från Göta kanal. 

Båttur Göta kanal kryssning

Dagskryssning på Göta Kanal på Göta Kanal
Båtresa genom 16 slussar mellan Sjötorp och Töreboda.
Båtresa inkl. lunch samt middag och boende i Sjötorp


Årets Längs Göta kanalföretag 2009

Sjötorps Vandrarhem / Cykelsemester blev stolt mottagare av utmärkelsen, Årets Längs Göta kanalföretag 2009

Årets Längs Göta kanalföretag utses inom ramen för samverkans-
projektet ”Längs Göta kanal” och delades ut av projektets samordnare Anna Meyer, AB Göta kanalbolag


Läs mer på Göta kanals hemsida >>

Fahrradurlaub

Fahrradurlaub Göta kanal

Wählen Sie einen Fahrradurlaub und seien Sie klima-smart! Erleben Sie den Göta Kanal (PDF)

Cycling vacation

Choose a cycling vacation and holiday climate smart! Experience Göta Kanal (PDF)

Information Cykelsemester Göta kanal (PDF)

 

Sjötorps vandrarhem, Swedish Welcome - mycket bra vandrarhem
© 2006-2009 Sjötorps Upplevelsecenter | Produktion Netifiera